Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλαστικά Φίλμ για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες

Εκτύπωση
Πλαστικά Φίλμ για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες Πλαστικά Φίλμ για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες Πλαστικά Φίλμ για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες Πλαστικά Φίλμ για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες

Θερμοσυρικούμενα φιλμ

Φιλμ απλά ή πολυστρωματικά σχεδιασμένα για αυτόματες συσκευαστικές μηχανές που διαθέτουν φούρνο συρρίκνωσης πολυαιθυλενίου. Τα φιλμ αυτά έχουν την ιδιότητα με τη βοήθεια της θερμοκρασίας να μαζεύουν ομοιόμορφα και να σταθεροποιούν τα  συσκευασμένα προϊόντα όπως φιάλες PET, κουτιά αλουμινίου, περιοδικά, άλευρα κ.α.

Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις εξαιρετικές μηχανικές αντοχές, τη διαφάνεια, είναι κατάλληλα για συσκευασία τροφίμων και εκτυπώνονται με φλεξογραφία ως έξι χρώματα για την ανάδειξη του προϊόντος.

 

Φιλμ μονοστρωματικά και πολυστρωματικά

Φιλμ μονοστρωματικά ή πολυστρωματικά σχεδιασμένα για αυτόματες συσκευαστικές μηχανές χωρίς φούρνο συρρίκνωσης. Χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία τροφίμων, εφημερίδων, περιοδικών, λιπασμάτων, αλατιού κ.α. Η γκάμα των φιλμ που διαθέτουμε καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες. Φιλμ μικρού πλάτους (από 5cm σε σωλήνα), μεγάλου πλάτους (ως 12 μέτρα σε φύλλο),λεπτά (από 18my), μεγάλου πάχους (ως 250my),   διάφανα, χρωματιστά, με εκτύπωση ή χωρίς.

 

Στρετς φιλμ ( STRETCH FILM )

Πλαστικά φιλμ με ελαστικότητα, κολλητικότητα  και υψηλές μηχανικές αντοχές.   Χρησιμοποιούνται για τη στήριξη προϊόντων πάνω σε παλέτες για ασφαλή μεταφορά. Παράγονται από LLDPE γραμμικό πολυαιθυλένιο με στάνταρ φάρδος τα 50cm και πάχος από 18my-30my διάφανα χωρίς χρώμα. Είναι σχεδιασμένα για αυτόματες μηχανές περιτύλιξης με ικανότητα τάνυσης από 100% ως 270% αλλά και για περιτύλιξη με τα χέρια. Οι διαστάσεις, το πάχος και το χρώμα μπορούν να αλλάξουν κατόπιν παραγγελίας.