Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλαστικές Σακούλες Ασφαλείας για e-shop και courier

Εκτύπωση
Πλαστικές Σακούλες Ασφαλείας για e-shop και courier Πλαστικές Σακούλες Ασφαλείας για e-shop και courier Πλαστικές Σακούλες Ασφαλείας για e-shop και courier Πλαστικές Σακούλες Ασφαλείας για e-shop και courier

 

 

 

 

Πλαστικές Σακούλες Ασφαλείας για e-shop και courier

Σακούλες πλαστικές με ισχυρή αυτοκόλλητη ταινία ασφαλείας τύπου courier για αποστολές προϊόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Κατασκευάζονται από δύο τύπους πρώτης ύλης, χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) με κύριο χαρακτηριστικό την γυαλιστερή εμφάνιση και υφή και υψηλής ροής πολυαιθυλένιο (HDPE) για ματ εμφάνιση.

Μπορείτε να διαλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει με το ύφος της επιχείρησης και να εκτυπώσετε το λογότυπό σας δημιουργώντας όχι μόνο μία μοναδική σακούλα αλλά ένα μέσο κινητής διαφήμισης της εταιρία σας.

Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης χερουλιού τύπου χούφτα για εύκολη μεταφορά.