Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τρόποι Πληρωμής

Εκτύπωση

Για αγορές μέσο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι πληρωμής

  • Με κατάθεση του ποσού αγοράς σε λογαριασμό της εταιρίας - Παραλαμβάνετε τα προϊόντα στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε στην μεταφορική εταιρία και δεν χρεώνεστε με έξοδα της αντικαταβολής.

Αριθμός Λογαριασμού

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR95 0110 2120 0000 2124 4026 262

  • Αντικαταβολή - Παραλαμβάνετε τα προϊόντα στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει και πληρώνετε στην μεταφορική εταιρία το ποσό αγοράς με έξτρα χρέωση 0,50 λεπτά ανά δέμα έξοδα αντικαταβολής.