Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τρόποι Παραγγελίας

Εκτύπωση

Αν ενδιαφέρεστε για διαφημιστικές σακούλες & τσάντες ή για αγορές χονδρικής οποιουδήποτε προϊόντος καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310 79 95 59  για να μιλήσετε με έναν ειδικευμένο συνεργάτη μας ή στείλτε μας e-mail συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας θα σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, προτείνοντα σας προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  e-shop

Για αγορές λιανικής μπορείτε να ψωνίσετε από τα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μέσα από τη σελίδα μας. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα προϊόντα μας που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα επικοινωνήστε μαζί μας στο    2310 79 95 59  ή στείλτε μας e-mail συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τρόποι Αποστολής Δεμάτων

Τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική λόγο βάρους και η παράδοση γίνεται εντός 48 ωρών στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει

Κόστος Μεταφορικών  

  • Αθήνα 4,00 ευρώ /δέμα και υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής + 0,50 λεπτά/δέμα.
  • Θεσσαλονίκη  4,00 ευρώ /δέμα και υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής + 0,50 λεπτά.
  • Υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα 5,50 ευρώ/δέμα και υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής + 0,50 λεπτά.
  • Νησιωτική Ελλάδα 7,00 ευρώ /δέμα και μόνο με κατάθεση στην τράπεζα όχι αντικαταβολή.

Σε όλα τα προϊόντα εκτός από της σακούλες soft loop , απορριμμάτων , αγροτικής χρήσης μπορούμε να στείλουμε και δύο δέματα χωρίς να αυξηθούν τα μεταφορικά αλλά μόνο τα έξοδα αντικαταβολής +0,50 λεπτά/δέμα.

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.